ik leer anders 830 285Ik Leer Anders is een nieuwe leermethode voor beelddenkers.

Er is een grote groep ondergewaardeerde leerlingen die juist een bijzondere gave hebben: het zijn beelddenkers! Zij denken niet in woorden, maar in beelden. Het lesmateriaal wordt daarom niet begrepen en onthouden. Vaak hebben beelddenkers een leerachterstand of denkt men aan dyslexie. Bijles helpt niet of nauwelijks omdat er dan nog meer schoolwerk op 'foute' wijze wordt aangeboden. De training 'Ik leer anders' vertaalt de lesstof naar jouw manier van denken.

Tijdens de intake wordt de lesstof op de juiste manier aangeboden en weten we direct of de leermethode werkt. Dus geen eindeloos traject zonder resultaat. Want wanneer we overschakelen naar het juiste informatiesysteem (visueel) wordt de lesstof direct begrepen en onthouden. Tijdens de training kunnen bijvoorbeeld leerlingen met een taalprobleem, woorden foutloos spellen. Van voor naar achter, maar ook van achter naar voor. Simpelweg omdat ze het woord als woordbeeld hebben opgeslagen.

Sinds 2013 ben ik gecertificeerd coach van deze leermethode. Een traject bestaat uit gemiddeld 4 sessies van een uur. Daarbij is het belangrijk dat bij jonge kinderen een van de opvoeders aanwezig is zodat ze leren hoe ze hun kind hierin kunnen begeleiden.

Zie voor meer informatie over deze methode:
www.ikleeranders.nl

Joke op 't Land
tel. 06 1655 2816
info@keusineigenstappen.nl

Praktijkadres:
Duivenlaan 18, 3721RE Bilthoven
KvK 60138742

tree